Loop voor ALS

Feiko Stobbe

( Lid van team: Catharina  )

Opgehaald

4.669
93% bereikt van mijn streefbedrag € 5.000

ALS elke meter telt !!!

In juli 2021 werd bij onze moeder ALS geconstateerd. Een ingrijpend moment voor 'mem', familie, vrienden en iedereen die haar lief is. We werden geconfronteerd met een ziekte waar we nog niet genoeg vanaf weten en waar (tot onze grote frustratie) nog geen oplossing of medicijn voor is. 

Onderhand hebben we de impact van de ziekte en het gevolg ervan meegemaakt. Een grote invloed op de zelfstandigheid en het dagelijks leven van mem. Van stoppen met werken naar hulpbehoevend worden. Van zelf uit de stoel opstaan en naar de keuken lopen naar het besturen van de rolstoel met de kin. Van ´´Doe die deur nou eens dicht´´ naar spraakverlies en een oog computer voor de communicatie. 

Nu een dik jaar verder waarin we ervaren wat dit met onze mem (en heit) doet vinden wij het nodig om deze ziekte nog meer een gezicht te geven en stichting ALS Nederland te ondersteunen om ´´meters te maken´´ in de zoektocht naar verder onderzoek, een medicijn of oplossing voor in de toekomst. 

Daarom organiseren we op zondag 16 oktober de ´ALS elke meter telt' loop. We hopen met een zo groot mogelijke groep deelnemers het vertrouwde Klaverbladrondje af te leggen welke mem ontelbare keren heeft gelopen of gefietst. U kunt een bijdrage doneren aan een teamlid/deelnemer van deze loop of natuurlijk zelf meters komen maken. Op de dag zelf is er ook een collectebus aanwezig. 

Elk moment, of elke meter die we nu nog samen af mogen leggen voelt als een geschenk al weten we dat de finishlijn helaas in zicht is. 

 

Het startschot op zondag 16 oktober is om 14:00 op de Aengwirderweg 65a in Terband.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer